Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mléčné dezerty pohladí váš jazyk i žaludek

vanilkový pudink s čerstvým ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Dezerty z mléka jsou lehké jako peříčko a hebce se rozpouštějí na jazyku. Vybrali jsme pro vás pět nejlepších běloskvoucích sladkostí.

Kvalitní suroviny

Pro přípravu mléčných dezertů kupujte co nejkvalitnější mléko. Nejlepší je plnotučné z ekologické produkce.

Jemnou a neprůraznou chuť mléka oživí med a koření, především vanilka, skořice a muškátový oříšek. Příjemným osvěžením je také kůra z chemicky neošetřených citrusů.

Mléčně bílé dezerty jsou krásné samy o sobě, můžete je však doplnit ovocem, například jahodami, borůvkami nebo malinami. Ty dezerty zvýrazní nejen svojí chutí, ale i lákavou barvou.

5× mléčný dezert podle Apetitu

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč