Nízká teplota, kvalitní pekáč a dostatek času. Tahle trojkombinace povznese téměř každé červené maso do nebeských výšin.Jak dobře upéct vepřovou pečeni, jaké hovězí se do pekáče hodí nejlépe a jak si připravit daňčí či srnčí kýtu nebo maso...
Menu kurzu:
Ragú z divočáka na víně
Kulajda s houbami se zastřeným křepelčím vejcem
Perlička na čerstvých bylinkách
Lívance s coulis z lesního ovoce
Co: Kurz vaření
Kdy: 15. října 2010 od 18 hodin
Kde:...
Ústřicová omáčka a teriyaki usnadní přípravu asijských pokrmů. Jejich osvědčená tradiční chuť dodá jídlu punc autenticity. Vedle nich nabízí Lee Kum Kee ještě omáčky Kung Pao a Stir-Fry. Všechny vás během minut přenesou do rušných ulic...
Palačinky můžete připravit, i když vám chybí vejce. Ať už jsou chybějící vejce v lednici nedopatření nebo životní styl, dobrá zpráva je, že se bez nich obejdete. Palačinkovou hostinu vykouzlíte i bez mléka.
...
Americká herečka s mexickými kořeny Eva Longoria je těsně před padesátkou ve skvělé formě. Za tu evidentně vděčí zejména přerušovanému půstu, který ji ale nijak neomezuje v konzumaci mexické kuchyně podle receptů z její kuchařky, ke které...
Klára Chvojková a její stánek Nesu koláč jsou stálicemi Apetit pikniku. Klára peče ty nejnadýchanější chodské koláče s tvarohem a povidly i šlehačkou. Závislí jsou na nich nejen její zákazníci, ale také celá redakce Apetitu. Pro odpůrce...
Chia semínka, mléko a ovoce. Tři komponenty, ze kterých vytvoříte jednoduchý, a přitom chutný dezert nebo snídani. V ideálním případě si chia pudink připravte už večer a ráno ho pouze vyndejte z lednice a servírujte.
...
Na artyčoky naprosto běžně narazíte ve středomořské kuchyni. I proto jim to na talíři nejvíc sluší společně s olivovým olejem, tymiánem a sušenými rajčaty. Artyčoky svojí masitou chutí skvěle doplní saláty, jehněčí maso i zeleninové ragú.
...