Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vejce snadno oloupaná

vejce
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Víte jak docílit, aby se vejce dalo lehce oloupat? 

 

Vejce uvařená natvrdo slijte a zatřeste jimi v rendlíku ze strany na stranu, aby skořápky popraskaly. Pak na ně napusťte ledovou vodu a chvíli počkejte. Voda vnikne pod skořápky a loupání půjde snadněji.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v jedlých květinách?
  • Soutěže

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v jedlých květinách?

Krásné a oku lahodící jídlo vždy dokonale nabudí chuťové buňky. Čím je pokrm barevnější a lákavější, tím více se na jeho konzumaci těšíme, a tím více si jej zajisté i vychutnáváme. Kromě ovoce a zeleniny nám svými barvami talíř rozzáří...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč