Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s uzeným masem

Uzení je jednou z nejstarších metod, jak prodloužit trvanlivost masa. Uzené maso prý jedli už lidé ve starověkých kulturách. Výroba uzeného masa je poměrně jednoduchá. Maso se nejprve nasolí a pak nechá v udírně nebo v komíně konzervovat kouřem. 

 

Uzené maso se skvěle hodí k různým druhům kaší a zeleninových příloh, ať už z brambor nebo různých druhů luštěnin. Své místo ale najde i v tradičních sytých polévkách, jako jsou napríklad slovenská vánoční kapustnica či fazolová polévka. Oblíbeným evergreenem jsou také bramborové knedlíky plněné uzeným masem nebo uzené vepřové koleno. Z našich receptů si vyberete!

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč