Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Zero waste kuchyně

Třídění odpadků je už samozřejmost, je proto načase posunout se dál, k domácnosti, kde skoro žádné nebudou. Naučíme vás zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst!

Škola francouzské cukrařiny

Cukrářka Petra Stahlová tentokrát ukáže, jak jednoduše připravit efektní sladké pohoštění na jakoukoli party v podobě skleničkových dezertů. Zopakujete si postupy, které už znáte, a naučíte se i spoustu nových věcí.

Na plech!

Oprášili jsme recepty ze zápisníků a rodinných kuchařek naškrábané dětskou rukou i vykroužené úhledným písmem našich maminek a babiček a vdechli jim nový život. Výsledkem jsou báječně jednoduché koláče jako stvořené k nedělní kávě!

Jarní zelenina

V květnu si konečně můžeme začít pořádně užívat tuzemskou zeleninu a otevírá se cesta k opravdu pestrým kombinacím. Jestli byste něco neměli minout, pak je to chřest v jeho vrcholné sezoně. A i když to může vypadat podivně, nejlepší mrkvové zákusky jsou ze šťavnatých jarních mrkviček.

Přidat komentář