Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na víkend: koblihy, donuty & spol.

donuty
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Masopustní klasika a nové nápady na těsta, tvary i náplně

České koblihy, německé krapfen anebo Američany (a dětmi) milované donuty jsou příbuzné. Vyrobte si sladké pečivo podle svého gusta a ponořte ho do horké tukové lázně. S následujícími recepty máte úspěch zaručen!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

3 destinace, kam letos za dobrým jídlem a pitím

Léto je doba objevování, experimentování a nacházení nových favoritů. A to hlavně v rámci jídla a pití. Chcete se letos vydat po stopách tradičních zahraničních kuchyní a nevíte, kam přesně by to mělo být? V článku vám prozradíme 3 země, ve...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč