Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Výsledky vyhledávání pro: “Houby” (769)

Recepty (358)

Kolekce (82)

Produkty (4)

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

4 knihy - Jaro, Léto, Podzim, Zima

Pokud by byl tento balíček vyprodaný, je možné si knihy koupit samostatně v sekci "Apetit edice sezona" Výhodná kolekce 4 knih za akční cenu...
1 279,00 Kč

Podzim

Užijte si podzim v kuchyni se vším všudy. Podzim má dvě tváře, jednu rozzářenou a skoro letní, kterou lze umocnit přípravou pestrobarevn�...
319,00 Kč

Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestran...
319,00 Kč

Články (325)

Jak na to: houbové máslo
  • Tipy a triky

Jak na to: houbové máslo

Vyzkoušejte elegantní způsob, jak zakonzervovat poslední letošní úlovky. Houbové máslo vám léto pokaždé připomene! ...
AD
Vepřové maso v houbové omáčce
  • Nakupujeme

Vepřové maso v houbové omáčce

Propagace značky MAGGI. Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah. Čas přípravy: 15 minut Čas vaření: 40 minut   Suroviny pro 4 osoby: 1 kg vepřového masa 15 g sušených hub 300 ml vody 200 ml...
Domácí houbové koření
  • Tipy a triky

Domácí houbové koření

Pokud máte doma velké množství sušených hub, zkuste je rozemlít nebo utlouci v hmoždíři. Získáte voňavé houbové koření do omáček, polévek, či guláše.    ...
Na nákupu: houby
  • Tipy a triky

Na nákupu: houby

Houbaření zrovna neholdujete a na houby raději než do lesa zajdete na trh či do obchodu? Poradíme vám, jaké koupit a jak je upravit, aby si pochutnal opravdu každý....
Barilla Penne s houbami a speckem

Barilla Penne s houbami a speckem

Suroviny pro 4 osobyolivový olej na smažení200 g specku nebo jiné sušené šunky1 stroužek česneku1 pokrájená šalotka200 g čerstvých hub50 ml smetany ke šlehání320 g těstovin penne Barilla1 lžíce petrželové natě1 lžička čerstvého tymiánusůl a...
10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně
  • Zdraví a výživa

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně

Česká kuchyně je spíše „masová“ a vegetariánská jídla v menu tradičních českých podniků stále často tvoří hlavně smažený sýr. Bezmasých jídel nabízí česká kuchyně však mnohem více. Pojďte se s námi podívat na deset nejlepších českých...
Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále
  • Lidé a jídlo

Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále

Řekne-li se Valašsko, každému se hned vybaví švestková pálenka, tradiční sladké koláče frgále nebo polévka s názvem kyselica. Víte však, co se skrývá pod názvem škračky či podplameníky? Pojďte se s námi ponořit do tajů známých i...
Reportáž Anny Grosmanové: Za medvědím česnekem
  • Lidé a jídlo

Reportáž Anny Grosmanové: Za medvědím česnekem

Je pět ráno a já sedám na vlak do Českého Těšína. Sbalený foťák, pohorky, náhradní ponožky a svačinu, ale hlavně mnoho očekávání. V Těšíně mám totiž sraz s Andreou a jejím přítelem, místními odborníky na...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč