Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Sladké opájení

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta.

Víno

Užijte si období vinobraní s recepty plnými lahodného moku i s čerstvýni hrozny!

Tisíc a jedna chuť Orientu.

Autentické domácí recepty z Jordánska, Izraele a Egypta jsme získali od těch, kteří orientální chutě nasávali spolu s mateřským mlékem.

Svačinový manuál

Říká se: Snídani sněz sám... A my dodáváme: Hlavně nezapomeň na svačinu. V zářijovém Apetitu proto nabízíme recepty na saláty do sklenice, barevná smoothie, sladké i slané kaše, pomazánku 8x jinak, zdravé sendviče...

Přidat komentář