Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mandlovou moukou

Mandlová mouka patří mezi oblíbené suroviny při přípravě bezlepkových a low carb pokrmů. Jemně pomleté madle lze použít při pečení, ale jejich technologické vlastnosti jsou jiné než u mouky pšeničné. Přesto z ní upečete výtečné buchty, koláče, dorty, cukroví a další pečivo.

 

Mandlová mouka se vyrábí pomletím blanšírovaných mandlí na jemný prášek, ta se pak hodí k přípravě makronek nebo marcipánu. Mandle však lze mlít i se slupkou, neloupané, získáme tak celozrnnou verzi mandlové mouky. 

...

   

  • Vzhledem ke svému složení (obsahuje 100 % mandlí) je mandlová mouka bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitamínu E. 
  • Mandlová mouka se používá zejména při pečení pusinek či vanilkových rohlíčků, lze z ní připravit také mandlové mléko či domácí marcipán.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč