Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s měkkým tvarohem

Měkký tvaroh se od tvrdého liší postupem výroby. Tento typ tvarohu se vyrábí z pasterizovaného mléka s různou tučností, které se nejprve zahřeje a následně se do něj přidá malé množství syřidla a chloridu vápenatého. Vzniklý tvaroh je krémovitější a, jak název napovídá, měkčí. Může mít konzistenci hladkého krému, ale může být také hrudkovitý. Hodí se pro přípravu pomazánek, krémů, náplní a dezertů či pro přípravu tvarohového těsta.

...

 

  • Měkký tvaroh se prodává v různé tučnosti– tučný, polotučný a odtučněný, ve vaničkách nebo balený v papíru.
  • Tvaroh ve vaničce je obvykle řidší, proto je lepší použít do náplní ten balený. Vaničkový je zas lepší do pomazánek.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč