Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s dančím masem

Daňčí maso je vysoce ceněným druhem zvěřiny s vynikající chutí a texturou. Jeho chuť může být ovlivněna stravou a životním prostředím. Je bohaté na bílkoviny, vitamíny a minerály a má nižší obsah tuku než jiné druhy masa.  Považuje se za luxusní surovinu a může být připraveno mnoha způsoby , jakými jsou smažení, dušení, pečení nebo grilování. Před přípravou je vhodné dančí maso naložit. Marinováním v různých kořenících směsích, červeném víně nebo zeleninových vývarech získá maso další chuť.  

...

 

Nutričně je daňčí maso bohaté na bílkoviny, vitamíny (zejména vitamín B12) a minerály, jako je železo a zinek. 

 

Mohlo by se vám líbit: 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč