0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

20 nejlepších zvěřinových receptů

20 nejlepších zvěřinových receptů

Sezona zvěřinových specialit je tady. Budete se možná až divit, jaké krásy vám tento jinak pošmourný měsíc nabízí. Právě teď, kdy vrcholí čas honů a zvěřinových hodů, je čerstvá zvěřina opravdovou lahůdkou. Při koupi kančího žádejte maso ze samice a spíš mladší kus. Je skvělé pečené nebo na guláš. Srnčí kýta je výborná na svíčkovou, žebírka nebo plecko zase na ragú. Nejen u zvěřiny platí, že jaké víno na přípravu pokrmů použijete, takovou chuť získáte. Na tmavé maso doporučujeme co nejkvalitnější, suché a pokud možno těžší červené víno. Do kančího guláše jsou ideální vína z Chile, která mají skvělé modré odrůdy Cabernet Sauvignon či Merlot a ty si s divočákem krásně rozumějí. Na podzim zkrátka se zvěřinou nešlápnete vedle. 

Kančí burger s brusinkami
Do 20 minut
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Velmi snadné
Jelení wellington
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Pro zkušené
Dušená zvěřina se zeleninou
Do 20 minut
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Velmi snadné
Srnčí ragú na víně
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Daňčí roštěnky po burgundsku
Do 20 minut
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Velmi snadné
Kančí segedín
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Kančí paštika
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Daňčí kýta se zelím
Do hodiny
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Srnčí s perníkovou omáčkou
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Pomalu pečená srnčí kýta
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné
Jelení kýta na smetaně
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Pro zkušené
Kančí Stroganoff
Do hodiny
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Velmi snadné
Daňčí závitek po znojemsku
Do hodiny
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Pro zkušené
Jelení ragú s ostružinami
Více než hodinu
Rating
2.2 / 5. Počet hodnocení: 9
Snadné

Obchod Apetit