Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se vařit zvěřinu

mao
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Sezona zvěřinových specialit je tady. Naučte se pracovat s výživným, ale lehce stravitelným masem, které je mezi gurmány oblíbené pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni. V kurzu vaření se dozvíte, jak připravit maso z divočáka či perličku, a ochutnáte také křepelčí vejce.

Menu kurzu:

  • Ragú z divočáka na víně
  • Kulajda s houbami se zastřeným křepelčím vejcem
  • Perlička na čerstvých bylinkách
  • Lívance s coulis z lesního ovoce


Co: Kurz vaření   
Kdy: 15. října 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč