0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se vařit zvěřinu

mao
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Sezona zvěřinových specialit je tady. Naučte se pracovat s výživným, ale lehce stravitelným masem, které je mezi gurmány oblíbené pro svoji nezaměnitelnou chuť a vůni. V kurzu vaření se dozvíte, jak připravit maso z divočáka či perličku, a ochutnáte také křepelčí vejce.

Menu kurzu:

  • Ragú z divočáka na víně
  • Kulajda s houbami se zastřeným křepelčím vejcem
  • Perlička na čerstvých bylinkách
  • Lívance s coulis z lesního ovoce


Co: Kurz vaření   
Kdy: 15. října 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1090 Kč
Info: www.chefparade.cz

Související články

Na nákupu: zvěřina
  • Tipy a triky

Na nákupu: zvěřina

JELEN & SPOL. Vzhledem k tomu, že je jelení, srnčí i daňčí maso poměrně málo tučné, hodí se spíš k rychlejší tepelné úpravě anebo ho můžete upravovat podobně jako hovězí maso. Čím kratší tepelná úprava, tím je důležitější kupovat maso...
Ochutnejte v sezoně: zvěřina
  • Tipy a triky

Ochutnejte v sezoně: zvěřina

Za zvěřinu se považuje maso zvířat, která nežijí v uzavřeném chovu, ale po celý svůj život se pohybují volnou přírodou, kde jsou nakonec i ulovena. Neporážejí se, nýbrž se střílí a tyto myslivecké hony se pořádají vždy koncem roku. Mezi...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: krajové speciality
  • Kvízy

KVÍZ: krajové speciality

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...
KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?

Chcete uvařit guláš nebo roštěnky k nedělnímu obědu? Tušíte, jestli se na vývar lépe hodí přední nebo zadní hovězí či které použít do rajské? S naším kvízem můžete zjistit, jak si s hovězím rozumíte. ...
Komerční sdělení
Léto, rodina, přátelé, skvělé pití a italská pohoda!

Léto, rodina, přátelé, skvělé pití a italská pohoda!

Aperitivo Italiano je chvíle vyhrazená rodině, přátelům a ochutnávání. Nesmí chybět tyčinky grissini, krekry, sušená rajčata, olivy a samozřejmě sklenička osvěžujícího aperitivu, který doladí party atmosféru a připraví chuťové buňky na...

Obchod Apetit