Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se špekem

Špek je vepřové hřbetní sádlo nebo také druh uzené slaniny z hřbetní části prasete. Součástí špeku není maso (jako je tomu například u tyrolského), z jedné strany ho obvykle pokrývá kůže.

 

Špek se výborně hodí do cibulového základu, pod maso nebo se jím libové maso rovnou špikuje. Uzený špek dodává zejména českým pokrmům, omáčkám a polévkám jedinečnou chuť, jíst ho však lze pokrájený na tenké plátky jen tak s chlebem, použít ve slaném pečení nebo z něj připravit špekové knedlíky.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč