Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se želatinou

Želatina je bílkovina rozpustná ve vodě, která se získává z kostí, kůží a šlach zvířat., kde se přirozeně vyskytuje. Želatina obsahuje pouze bílkoviny, žádné sacharidy a tuky. Želatina nesmí projít při přípravě varem, protože by se zničila a ztratila by schopnost tuhnout. Využívá se do sladkých i slaných pokrmů: například na přípravu krémů, náplní, pudinků, dezertů, slaných aspiků či tlačenek. Rostlinnou alternativou k želatine je agar. 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč