Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Apetit 2014/7

2014/7

Prázdninová hitparáda
Grilování
5x burger
Opojné sangrie
Koláče s ovocem

Upoutávky z Apetitu

Prázdninová hitparáda

Prázdninová hitparáda

Deset nejlepších jídel, která budete vařit celé léto.
Kynuté koláče s ovocem

Kynuté koláče s ovocem

Jako od babičky
Opojné sangrie

Opojné sangrie

Zapadající slunce, hudba, voda, spousta přátel a v ruce lehce orosená sklenice plná ovoce a osvěžujícího drinku. Co chtít na léto víc?

Recepty z vydání

Perlivá bílá sangria s citrusy

V klasické španělské sangrii nesmí chybět víno, kapka tvrdého alkoholu a ovoce. V tomto receptu jsme použili...

Karamelizovaný ananas s tequilou

Na konci fiesty potěšte hosty stylovým dezertem – není sice z grilu, zato obsahuje dávku tequily!...

Malinový ocet

Do salátu i sněhových pusinek

Kuřecí stehna s rajčaty a mascarpone

„Itálii miluju, a tak jsem ráda, když mi ji i obyčejná jídla připomenou,“ říká redaktorka Katka Švejdová...

Kynuté knedlíky s borůvkami

Nikdo z nás v redakci si nedokáže prázdniny bez borůvkových knedlíků představit!

Bleskový ovocný koláč s drobenkou

Je to nejrychlejší a nejvláčnější koláč na světě, na který můžete dát jakékoli ovoce, které koupíte na trhu anebo...

Květáková polévka se sýrovými nočky

„Z vlastní zkušenosti vím, že tahle letní polévka vylepšená chutnými nočky dostane i odpůrce květáku,“ říká...

Salát ‚s teplou vložkou‘

V redakční kuchyni si ho děláme alespoň dvakrát týdně k obědu. Je tak lehký, že nás nepřikove do pracovních židlí, a...

Frappé

Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně,...

Pečená letní zelenina s cizrnou

Ideální večeře pro horké dny, kdy se nechcete najíst a pak z toho omdlít. Nejlíp chutná se skleničkou...

Zapékané kotlety se smetanou a houbami

Skvělé jídlo i pro sváteční příležitosti, jehož příprava nevyžaduje skoro žádný čas ani kuchařskou zdatnost. Suroviny...

Letní lívance s karamelizovaným ovocem

Kombinace sladkých nektarinek s pomerančovým likérem s dozlatova usmaženými lívanečky je prostě neodolatelná!

Ostré těstoviny se slaninou a ricottou

Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle...

Pizza z grilu se špenátem, sýrem a citronem

Proč tohle vyzkoušet? Pro ozvláštnění menu letních grilovaček a také proto, že pizzu miluje každý!

Sangria s červeným vínem a ciderem

Tuhle letní variantu snadno přeměníte v podzimní či zimní – pouze nahradíte čerstvé ovoce sušeným, vynecháte...

Argentinský steak s omáčkou chimichurri

Šťavnaté maso a bylinky, to je vždy trefa do černého!

Patatas bravas

Španělská chuť

Salsa criolla

Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou.

Grilované tortilly s vepřovým a ananasovou salsou

Nejlepší na party: náplň a salsu můžete připravit pár hodin předem a pak už vše jenom zabalit a grilovat...

Křupavý salát s krémovou zálivkou

Skvělý doplněk ke grilovanému masu

Grilované banány

S oblíbeným rodinným dezertem z grilu slavila naše čtenářka Jana Suchánková z Mlékosrb úspěch i v naší redakci. Má...

Brazilský rybí špíz s melounovou salsou

Všechny chutě moře na jednom talíři...

Tex-mex vepřová žebírka s grilovanou kukuřicí

Teprve s touhle geniální marinádou ze sebe grilované maso vydá maximum.

Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta

Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na...

Sangria à la bufet

Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních...

Hráškový dip s fetou

Svěží jako letní vánek

Lilkový dip s chorizem

Dokonalý předkrm pro letní party

Hummus s křupavou cizrnou

Cizrna je v tomto receptu hned dvakrát!

Sýrové krůtí miniřízečky s kořeněnými hranolky

Zapomeňte na fastfoody! Tohle jídlo je mnohem zdravější, když ho připravíte pěkně doma. Naši verzi si zaručeně zamiluje...

Krůtí roláda s pecorinem a citronovým dipem

Krůta je favoritem mezi drůbežím masem. Její maso je zdravé, jemné i výrazné, libové i šťavnaté, bílé i tmavé. A můžete...

Přidat komentář