Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Apetit 2014/7

2014/7

Prázdninová hitparáda
Grilování
5x burger
Opojné sangrie
Koláče s ovocem

Upoutávky z Apetitu

Prázdninová hitparáda

Prázdninová hitparáda

Deset nejlepších jídel, která budete vařit celé léto.
Kynuté koláče s ovocem

Kynuté koláče s ovocem

Jako od babičky
Opojné sangrie

Opojné sangrie

Zapadající slunce, hudba, voda, spousta přátel a v ruce lehce orosená sklenice plná ovoce a osvěžujícího drinku. Co chtít na léto víc?

Recepty z vydání

Perlivá bílá sangria s citrusy

V klasické španělské sangrii nesmí chybět víno, kapka tvrdého alkoholu a ovoce. V tomto receptu jsme použili...

Karamelizovaný ananas s tequilou

Na konci fiesty potěšte hosty stylovým dezertem – není sice z grilu, zato obsahuje dávku tequily!...

Malinový ocet

Do salátu i sněhových pusinek

Kuřecí stehna s rajčaty a mascarpone

„Itálii miluju, a tak jsem ráda, když mi ji i obyčejná jídla připomenou,“ říká redaktorka Katka Švejdová...

Kynuté knedlíky s borůvkami

Nikdo z nás v redakci si nedokáže prázdniny bez borůvkových knedlíků představit!

Květáková polévka se sýrovými nočky

„Z vlastní zkušenosti vím, že tahle letní polévka vylepšená chutnými nočky dostane i odpůrce květáku,“ říká...

Salát ‚s teplou vložkou‘

V redakční kuchyni si ho děláme alespoň dvakrát týdně k obědu. Je tak lehký, že nás nepřikove do pracovních židlí, a...

Frappé

Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně,...

Pečená letní zelenina s cizrnou

Ideální večeře pro horké dny, kdy se nechcete najíst a pak z toho omdlít. Nejlíp chutná se skleničkou...

Zapékané kotlety se smetanou a houbami

Skvělé jídlo i pro sváteční příležitosti, jehož příprava nevyžaduje skoro žádný čas ani kuchařskou zdatnost. Suroviny...

Letní lívance s karamelizovaným ovocem

Kombinace sladkých nektarinek s pomerančovým likérem s dozlatova usmaženými lívanečky je prostě neodolatelná!

Ostré těstoviny se slaninou a ricottou

Blesková večeře, díky které budete mít víc času užít si všechnu prázdninovou zábavu. A taky – tyhle...

Pizza z grilu se špenátem, sýrem a citronem

Proč tohle vyzkoušet? Pro ozvláštnění menu letních grilovaček a také proto, že pizzu miluje každý!

Sangria s červeným vínem a ciderem

Tuhle letní variantu snadno přeměníte v podzimní či zimní – pouze nahradíte čerstvé ovoce sušeným, vynecháte...

Argentinský steak s omáčkou chimichurri

Šťavnaté maso a bylinky, to je vždy trefa do černého!

Patatas bravas

Španělská chuť

Salsa criolla

Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou.

Grilované tortilly s vepřovým a ananasovou salsou

Nejlepší na party: náplň a salsu můžete připravit pár hodin předem a pak už vše jenom zabalit a grilovat...

Křupavý salát s krémovou zálivkou

Skvělý doplněk ke grilovanému masu

Grilované banány

S oblíbeným rodinným dezertem z grilu slavila naše čtenářka Jana Suchánková z Mlékosrb úspěch i v naší redakci. Má...

Brazilský rybí špíz s melounovou salsou

Všechny chutě moře na jednom talíři...

Tex-mex vepřová žebírka s grilovanou kukuřicí

Teprve s touhle geniální marinádou ze sebe grilované maso vydá maximum.

Bezlepkové věnečky z odpalovaného těsta

Bezlepkové dobroty naší čtenářky Radky Vrzalové jste mohli ochutnat na Apetit pikniku. Vyzkoušejte její recept na...

Sangria à la bufet

Ideální na party. Všechno připravte předem, důkladně vychlaďte a nechte hosty, aby si namíchali drink podle vlastních...

Hráškový dip s fetou

Svěží jako letní vánek

Lilkový dip s chorizem

Dokonalý předkrm pro letní party

Hummus s křupavou cizrnou

Cizrna je v tomto receptu hned dvakrát!

Sýrové krůtí miniřízečky s kořeněnými hranolky

Zapomeňte na fastfoody! Tohle jídlo je mnohem zdravější, když ho připravíte pěkně doma. Naši verzi si zaručeně zamiluje...

Krůtí roláda s pecorinem a citronovým dipem

Krůta je favoritem mezi drůbežím masem. Její maso je zdravé, jemné i výrazné, libové i šťavnaté, bílé i tmavé. A můžete...

Přidat komentář