Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2018/9

Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Návrat do lavic

Konec léta znamená jediné – vrátit se do lavic, ať už školních, nebo pracovních. Zpátky k snídaním, přípravě svačin, obědům s sebou… Sepsali jsme pro vás spoustu šikovných tipů i receptů, které vám usnadní návrat do školního i pracovního režimu.

Neděle snů

Přepadá vás s příchodem podzimu nostalgie? Dopřejte si pořádný nedělní oběd s babičkovskými jídly. Abyste se nehádali, máte na výběr hned dva hlavní chody. Co nesníte, bude druhý den pěkně rozleželé a ještě lepší!

Poklady z Karibiku

Svěží, šťavnaté, pikantní, kořeněné, pálivé, plné, sladké, rafinované… to všechno jsou chutě Karibiku! Přeneste se s námi za oceán, prodlužte si léto a užijte každé sousto. Bude to stát za to!

Sladká úroda

Září, to je velké finále, během něhož příroda servíruje to nejlepší a nejzralejší ovoce. Upečte z něj lahodný jablečný koláč, hruškové bábovičky, hroznový chlebíček nebo třeba luxusní ostružinový dezert s čokoládovým krémem.

Přidat komentář