Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s chřestem

Bílý chřest v sezoně nakupujte z domácí české produkce. Zelený chřest se obvykle dováží z celého světa, je proto většinou dostupný během celého roku. Jde o totožnou rostlinu, jediný rozdíl mezi nimi je ve způsobu pěstování.

 

Bílý chřest se pěstuje bez přístupu světla, proto mu chybí zelené barvivo. Kromě bílého a zeleného chřestu existuje i chřest fialový. Při koupi chřestu se zaměřte především na jeho čerstvost. Pokud je stonek pružný a nejde ohnout, namísto toho praskne, je chřest čerstvý. Řez by měl být čistý a svěží, neoschlý. Chřest uchovávejte v chladu, zabalený do vlhké utěrky a spotřebujte jej do tří dnů.

...

 

Více pro milovníky chřestu:


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč