Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

28x vejce natvrdo

Jako každý rok budeme i letos stát po Velikonočním pondělí před tradičním problémem - co s vykoledovanými, natvrdo uvařenými vajíčky? Možností je naštěstí celá řada, a když vás omrzí jednoduchý (ale skvělý) čerstvý chleba s máslem a plátky vajíček, můžete zvolit některý z nepřeberného množství nápadů! Přínášíme vám recepty pro inspiraci.

Pomazánky - vajíčková pomazánka je (nejen) velikonoční klasika, ale vejci nakrájenými na kousky můžete obohatit i mrkvovou, tuňákovou nebo tvarohovou pomazánku.

Saláty a sendviče - do jarních salátů či obložených sendvičů se vejce skvěle hodí. 

Polévky - ozdobte rozpůleným vajíčkem natvrdo talíř kulajdy, hráškové či špenátové polévky.

Plněná vejce - vejce vám prokážou skvělou službu i pokud chystáte posezení s přáteli, dají se totiž snadno proměnit v oslnivé občerstvení.

Přidat komentář