Pomazánky jsou vděčné, potěší jako snídaně, svačina i večeře.
Postup
1
Okapané maso ze 2 konzerv tuňáka v oleji promíchejte se 2–3 pokrájenými vejci uvařenými natvrdo.
2
Přidejte 1 kelímek sýra cottage, lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku kari, šťávu i kůru z 1 citronu, 3 lžíce kaparů, lžíci olivového oleje a sůl.
3
Naneste na rozpečené bagety, ozdobte plátky citronu, olivami a pažitkou.
Komentáře
Jana Harazimová
22.02.2010 14:28
Výborná pomazánka
Eva Pasková
09.04.2010 14:56
skvělá!
Marketa Kratka
07.10.2014 17:17
Zkusila jsem a je vyborna :)
Zkusila jsem a je vyborna :)
Karel Vospalej
27.11.2019 07:11
z tuňákových pomazánek ta
z tuňákových pomazánek ta nejhorší, chuť tuňáka ze úplně ztratí v kyselosti citronu a cottage,kapar a oliv. a to jsem dal tuňáka víc . v jednoduchosti je krása , příště zase klasika :-)