Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.1/5 Počet hodnocení: 19
Do 10 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1523 kcal
Bílkoviny 47 g
Sacharidy 70 g
Tuky 103 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.

Suroviny

tuňák
v olivovém oleji, konzerva
v konzervě
rajčata cherry
na kolečka
na plátky
sůl
vinný ocet červený
olivový olej

Postup

1

Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly.

2

Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

07.01.2010 21:11
Když se chci na večeři trochu rozmazlit, udělám si tento salát, je fakt super. Dělám ho z běžné suché cizrny, kterou předem povařím. Většinou si nechá trochu stranou, když dělám cizrnovou polévku.

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...