Tuňákový salát s cizrnou

Tuňákový salát s cizrnou

Hodnocení receptu
Průměr: 4.1 ()
Do 10 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1523 kcal
Bílkoviny 47 g
Cukr 70 g
Tuky 103 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.

Suroviny

tuňák
v olivovém oleji, konzerva
cizrna
v konzervě
rajčata cherry
cibule červená
na kolečka
okurka
na plátky
sůl
rukola hrst
vinný ocet červený
olivový olej

Slitého tuňáka v olivovém oleji dejte do mísy a rozdělte na větší kousky. Přidejte konzervu slité cizrny, smíchejte s půlkami třešňových rajčat, kolečky červené cibule, plátky okurky, osolte a přihoďte hrst rukoly. Před podáváním pokapejte červeným vinným octem a olivovým olejem.

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit