Pokud máte k dispozici čerstvý špenát, přimlouváme se za to, abyste jim při přípravě špenátové polévky dali přednost. Samozřejmě tento recept bude skvěle fungovat i z mraženého špenátu – z celých nebo sekaných listů. Italové polévku zjemňují mlékem, ale můžete do ní nalít i smetanu na vaření, polévka tak bude ještě krémovější.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 314.75 kcal
- Bílkoviny 17.25 g
- Sacharidy 20.5 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007