Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s červeným zelím

Červené zelí patří k tradičním surovinám české kuchyně. Dá se upravovat podobně jako zelí bílé – je skvělé jako dušená příloha k pečenému masu, své místo si najde i v různých salátech a oblohách. Dá se samozřejmě také kvasit a nakládat.

...


Červené zelí je výborným zdrojem vitamínu C, proto bychom jej měli do jídelníčku zařazovat zejména v zimních měsících pro posílení imunity. Barva červeného zelí závisí na pH půdy, ve které se pěstuje.Víc o této surovině se dočtete například v článku Zelí červené k huse jako stvořené. Vyzkoušejte také kvašené červené zelí.

Mohlo by se vám také líbit: 

 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč