
Recepty z vydání
Dušičkové pusinky
Leckdo by řekl, že pusinky jsou nuda, ale když k nim pustíte děti, během chvilky máte armádu vtipných duchů a dušiček.
Mrkající chameleon
Chameleon? Kdo ví, proč se tak nápoj jmenuje – možná že když si drink namícháte, zezelenáte jako...
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
Tohle čatní vás díky zázvoru pěkně zahřeje a při vaření vám provoní celou domácnost. Je vynikající k...
Dýňová polévka s krutony a smetanou
Z dýní se dají uvařit spousty dobrých jídel – slaných, sladkých, pikantních. U nás ale pořád vede...
Kančí Stroganoff
Tradičně se dělá z hovězí svíčkové a se žampiony, ale k divočákovi pasují lesní houby přece jenom lépe.
Pizza s hříbky a bazalkou
Než vyndáte pizzu z trouby, můžete hosty uvítat studenými předkrmy – olivami, sušenými rajčaty,...
Vepřová plec s parmazánovou omáčkou
Pomalu dušené maso se vám odmění dokonale koncentrovanou chutí a konzistencí, která se doslova rozplývá na jazyku.
Hovězí hrudí na paprice a pivě
Tenhle podceňovaný kousek masa, který se obyčejně používá jen na polévku, získá dlouhým dušením úžasnou...
Hovězí carpaccio s nakládanými citrony a kapary
Famózní italský vynález nadchne i vás!
Špagety s plody moře a koprem
Tyhle špagety si zamilujete hned ze dvou důvodů: pro zajímavou chuť a pro jednoduchou přípravu. Nadšeni budou ti, kdo...
Citronový koláč
Citronová náplň je díky smetaně a pečení při nízké teplotě tak jemná, že úplně zapomenete na to, že...
Jehněčí kolínka s balzamikovým octem
Maso jehněčích kolínek je tužší než třeba u kýty, ale zároveň má díky kolagenu silnější chuť. Pomalé dušení způsobí, že...
Stánin ‚skládací‘ boršč (čili lego polévka)
Boršč pro všechny: řepu si dá jen ten, kdo ji má rád!
Přidat komentář