OBCHOD

2017/6

Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Chutné zkratky

Tradiční recepty na klasiku, jako je řecká musaka nebo italské rizoto, jsme zrychlili, odlehčili a upravili tak, aby odpovídaly všem našim požadavkům na pohodové letní vaření.  

Jahody

Jahody jsou synonymem začátku léta a prázdninové pohody. Dnes je sice seženete téměř celoročně, ale ty letní, vypěstované na našich zahrádkách jsou prostě víc – šťavnatější, sladší, voňavější, červenější, jednoduše jahodovější...  

4x domácí zmrzlina

Recepty pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet domácí zmrzlinu, ale ještě nedospěli do fáze, kdy by investovali do přístroje na její výrobu. Naštěstí existuje pár triků, jak udělat zmrzlinu nejen bez zmrzlinovače, ale také skoro bez práce!

Hvězdy Apetit pikniku

V červnu nežijeme ničím jiným než přípravou dalšího Apetit pikniku. Těšíme se na známé tváře (Divoženka a Chlebíček Store), na nováčky (Street Catering) i na ty, kteří se na akci objeví po delší pauze (Laskominy). Seznamte se s nimi už dnes a ochutnejte jejich originální recepty! 

Přidat komentář