Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s čerstvou klobásou

Čerstvá nebo syrová klobása je v podstatě mleté maso, tuk a koření, kterým se naplní střívko, ale dál se tepelně neupravuje. Uzení, vaření nebo sušení při jejich přípravě odpadá a je na nás, co s nimi v kuchyni podnikneme. Nejlepší volbou je jejich grilování nebo opékání na pánvi či pečení v troubě.

...

Spolu s volskými oky, pečenými rajčaty nebo fazolemi tvoří dokonalou kombinaci, která nese název Full English Breakfast, tedy tradiční anglickou snídani. Obsah střívka však můžete vymáčknout a použít například na pizzu nebo focacciu, případně do dušených pokrmů.

VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI

Mohlo by se vám líbit: 

Vyzkoušejte recepty i pro jiné druhy klobásy 

Hledáte recept pro jiný tip uzeniny? 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč