0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vepřovou klobásou

Dobrá vepřová klobáska najde své místo na pánvi i na grilu. Zpravidla jde o tepelně opracovanou uzeninu, kterou můžete rovnou jíst, vařeným jídlům však dodává specifickou chuť. Hodí se například do gulášové, kapustové nebo fazolové polévky, výborná je s křenem is hořčicí. Skvěle doplní i lečo, francouzské brambory nebo fazolovou směs s rajčaty. Vyrábí se z mletého vepřového masa.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč