< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
< 45 min
4,5
Šunkofleky se slaninou
< 50 min
3,7
Polévka žurek
< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka
< 60 min
4,2
Šunkofleky
< 75 min
4,6
Novoroční čočka na kyselo
< 90 min
4,5
Kapustové karbanátky
< 60 min
4,1
Kapustnica
< 60 min
4,6
Velikonoční nádivka s kopřivami (hlavička)
> 60 min
3,9
Zelný závin s uzeným masem
> 60 min
4,1
Silná zelná polévka
< 45 min
4,1
Pizza koláč
> 120 min
4,2
Krkovička pro vítanou návštěvu
< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami
< 50 min
4,1
Kontrabáš
< 60 min
4,0
Kopřivová nádivka
< 60 min
3,8
Špenátová žemlovka s uzeným masem
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 60 min
4,3
Maďarský ,šoulet‘
< 75 min
4,0
Bramboráky s uzeným masem
< 120 min
4,1
Vánoční zelňačka
> 60 min
4,0
Česneková omáčka s uzeným masem
< 75 min
5,0
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem