Recepty s vinnou klobásou
Vinná klobása je tradiční český výrobek, který svým vzhledem i složením připomíná bavorské bílé klobásy. Jak jeho název napovídá, jednou z jeho složek je i bílé víno. Základ však tvoří kvalitní vepřové nebo telecí maso, rohlíky namočené v mléce, muškátový květ a citrónová kůra. Podobně jako bavorské klobásky ani vinná klobása není tepelně upravena, proto se musí péct, grilovat nebo smažit a co nejdříve zkonzumovat (případně zamrazit).
...Její příprava je velmi jednoduchá, můžete ji stočit jako šneka do pekáčku a vložit do trouby, spirálu z klobásy napíchnout na špejli a položit na pánev nebo ji zapéct do quiche případně závinu.
VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI
Mohlo by se vám líbit:
- Recept Pavla Berkyho na sendvič s pečenými paprikami a klobásou z filmu Kmotr
- Jak udělat domácí vinnou klobásu
- Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů
Vyzkoušejte rececpty i na jiné druhy klobásy?
- Recepty s bílou klobásou
- Recepty s čerstvou klobásou
- Recepty s grilovací klobásou
- Recepty s pikantní klobásou
- Recepty s vepřovou klobásou
- Recepty s čabajkou
- Recepty s chorizem
Hledáte recept pro jiný tip uzeniny?
Celý popis