Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vinnou klobásou

Vinná klobása je tradiční český výrobek, který svým vzhledem i složením připomíná bavorské bílé klobásy. Jak jeho název napovídá, jednou z jeho složek je i bílé víno. Základ však tvoří kvalitní vepřové nebo telecí maso, rohlíky namočené v mléce, muškátový květ a citrónová kůra. Podobně jako bavorské klobásky ani vinná klobása není tepelně upravena, proto se musí péct, grilovat nebo smažit a co nejdříve zkonzumovat (případně zamrazit).

...

Její příprava je velmi jednoduchá, můžete ji stočit jako šneka do pekáčku a vložit do trouby, spirálu z klobásy napíchnout na špejli a položit na pánev nebo ji zapéct do quiche případně závinu.

VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI 

Mohlo by se vám líbit: 

Vyzkoušejte rececpty i na jiné druhy klobásy? 

Hledáte recept pro jiný tip uzeniny? 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč