Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s čabajkou

Čabajka je druh tradiční sušené maďarské uzeniny. Má specifickou ostrou chuť a výraznou červenou barvu. Vyrábí se již od 18. století a přestože ji tradičně řadíme do maďarské kuchyně, pravdou je, že ve městech Békéscsaba a Gyula ji jako první začali vyrábět přistěhovalci ze Slovenska. Čabajka se vyrábí z libového vepřového masa a bůčku, které se naloží do směsi cukru a soli a v té se několik dní marinují. Potom se maso umele, přidá se koření – sladká a pálivá paprika, kmín a česnek. Výsledná směs se naplní do přírodních střívek a udí se studeným kouřem.

...


 

VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI

Mohlo by se vám líbit: 

Vyzkoušejte recepty i na jiné druhy klobásy 

Hledáte recept pro jiný tip uzeniny? 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč