Recepty s chorizem
Chorizo je pikantní, chuťově výrazná španělská klobáska s paprikou. Od salámu chorizo se klobása liší svým průměrem. Chuťových variací a stupňů pikantnosti existuje u obojího nespočet. Výborně se hodí do studené kuchyně i do vaření a slaného pečení. Chorizo je důležitou součástí mnoha receptů na tradiční pokrmy španělské kuchyně, jako je například paella či různé druhy tapas. Skvěle se uplatňuje v polévkách, těstovinách na pizze nebo při zapékání.
...
VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI
Mohlo by se vám líbit:
- Recept Pavla Berkyho na sendvič s pečenými paprikami a klobásou z filmu Kmotr
- Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů
Vyzkoušejte recepty i na jiné druhy klobásy
- Recepty s bílou klobásou
- Recepty s čerstvou klobásou
- Recepty s grilovací klobásou
- Recepty s pikantní klobásou
- Recepty s vepřovou klobásou
- Recepty s vinnou klobásou
- Recepty s čabajkou
Hledáte recept pro jiný tip uzeniny?
Celý popis