Recepty s pikantními klobásami
Pikantní klobásy dodávají pokrmům správný švih. Vyrábějí se nejčastěji z vepřového masa a jsou lehce nebo středně pálivé, což s elegancí přenesou i do jídel z nich připravených – pokud si je nedáte jen tak rovnou s chlebem. Za jejich ostrostí stojí nejčastěji kajenský (cajunský) pepř nebo jiné chilli papričky. Skvostně jimi přiostříte polévku, omáčku, dušený pokrm (stew), fazolový kotlík nebo pizzu či jiné pečivo. Typickým zástupcem je chorizo, čabajka nebo jiné maďarské klobásy.
...
VĚCHNY RECEPTY S RŮZNÝMI KLOBÁSAMI
Mohlo by se vám líbit:
- Recept Pavla Berkyho na sendvič s pečenými paprikami a klobásou z filmu Kmotr
- Jak naložit s klobáskou? Šup s ní do jídla! 10 skvělých receptů
Vyzkoušejte recepty i na jiné druhy klobásy
- Recepty s bílou klobásou
- Recepty s čerstvou klobásou
- Recepty s grilovací klobásou
- Recepty s vepřovou klobásou
- Recepty s vinnou klobásou
- Recepty s čabajkou
- Recepty s chorizem
Hledáte recept pro jiný tip uzeniny?
Celý popis