Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Štědrý den podle Apetitu

Užijte si 24. prosinec tak, jak ho máte rádi! V prosincovém čísle najdete recepty na tradiční pokrmy, které k Štědrému dni patří, ale i obměny pro ty, kdo hledají něco nového či alternativu pro mlsné děti. 

Cukrovi - 8 druhů, které musíte mít

Stejně jako vy i my v redakci máme své oblíbené cukroví. Někdo dává přednost klasice, jiný kouskům s čokoládou či krémem, další zdravějším druhům... Proto vám nabízíme takové recepty, mezi nimiž si svého favorita najde úplně každý!  

Dárečky z kuchyně

Nesedá na ně prach, potěší všechny smysly a zvládnete je připravit i na poslední chvíli. Tohle jsou naše tipy na jedlé dárky, které udělají radost obdarovanému – ať už je to žena, muž, nebo dítě.  

Vánoce na perníku

Perníková chaloupka už není v kurzu, letos své hosty ohromíte vtipnými dezerty ozdobenými perníčky. Jejich pečení a zdobení vás dostane!   
reklama

Přidat komentář