0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty (10000)

Kolekce (950)

Produkty (74)

Jíme dobře

Kuchařka Jíme dobře je nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května. Pomůže vám snadno a rychle sestavit vyvážený ro...
319,00 Kč

Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klas...
319,00 Kč

Bezlepková kuchařka

Nová kuchařka z edice Apetit vyšla v únoru a nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných c...
319,00 Kč

Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vyšla v květnu 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nech...
339,00 Kč

Rychlé obědy

S touhle kuchařkou můžete den co den připravit k obědu dobré, zdravé a vyvážené jídlo! Vybrali jsme do ní osvědčené recepty a praktick�...
319,00 Kč

Polévka je grunt - 150 nejlepších receptů

Název téhle kuchařky říká, že polévka je základ. A má pravdu. Polévka je jedním ze základních kamenů slavnostních menu...
319,00 Kč

Knedlíky, noky & omáčky

Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční om�...
319,00 Kč

Snídaně a svačiny

S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svač...
319,00 Kč

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne. Nabízíme vám víc než 140 receptů na rychl...
319,00 Kč

Zavařování

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence �...
319,00 Kč

Lehká kuchyně

Kuchařka je určena všem, kdo chtějí odlehčit jídelníček a jíst zdravěji, aniž by při tom rezignovali na skvělou chuť. Nabízíme v ní ...
319,00 Kč

Šití (praktické rady od A do Z)

Tato kniha je aktualizované vydání knihy "Šití krok za krokem (edice Burda)" a je určena jak pro začínající švadlenky, tak i pro ty zkušen...
399,00 Kč

Luštěniny

Nová kuchařka Luštěniny z edice Apetit je plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa. Jsou syté a výživné, př...
319,00 Kč

Zmrzliny

Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičkov...
319,00 Kč

Kuchařka pro děti

Nevíte, co vařit dětem, aby to chutnalo celé rodině, a nudí vás opakovat pár prověřených jídel? Nabízíme vám kuchařku s více než 130...
319,00 Kč

Vegetariánská kuchařka

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakč...
319,00 Kč

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče.S naší kuchařkou si budete pečení užívat...
319,00 Kč

Léto

Léto Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 recep...
319,00 Kč

3 knihy - Snídaně, Obědy, Večeře

Výhodná kolekce 3 knih za akční cenu Snídaně a svačiny S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v n...
959,00 Kč

Grilování

Dvanáctá kuchařka z Edice Apetit Grilování nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se...
319,00 Kč

Dorty a dezerty

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty, jak slavnostní (narozeninové, vtipné pro děti, ohromujíc�...
319,00 Kč

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot.Dozlatova vypečené houstičk...
319,00 Kč

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyváže...
319,00 Kč

Moučníky

Další přírůstek Edice Apetit, kuchařka Moučníky. Obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den.Pěkně pohrom...
319,00 Kč

Články (7048)

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně
  • Zdraví a výživa

10 tipů na vegetariánská jídla z české kuchyně

Česká kuchyně je spíše „masová“ a vegetariánská jídla v menu tradičních českých podniků stále často tvoří hlavně smažený sýr. Bezmasých jídel nabízí česká kuchyně však mnohem více. Pojďte se s námi podívat na deset nejlepších českých...
Učíme se od mistra: Poctivý hospodský guláš
  • Jak na to

Učíme se od mistra: Poctivý hospodský guláš

Říká se, že na guláši si pochutnáte jen v hospodě. Přesvědčíme vás, že ho zvládnete uvařit i doma. S návodem krok za krokem připravíte pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Marcína dokonale vyladěný guláš. ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ. ...
KVÍZ: Co víte o italské kuchyni?
  • Kvízy

KVÍZ: Co víte o italské kuchyni?

Italská kuchyně je rozmanitá. Každý z dvaceti italských regionů se vyznačuje osobitými chutěmi, recepty, produkty a ingrediencemi. Mezi evergreeny patří lasagne, pizza, boloňské ragú a krémové rizoto. Receptů však existují tisíce. Zkuste si...
Jak na nejlepší ovocný koláč?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta. ...
Jak na nejlepší jahodový koktejl?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší jahodový koktejl?

Červené plody s omamnou vůní patří mezi mezi ovocné favority mnoha lidí po celém světě. Jahodové náplně, džemy, zmrzliny a příchutě vedou žebříčky popularity. Jahodový kotejl je jednou ze skvělých možností, jak si jahody vychutnat. Určitě...
Učíme se od mistra: Jak na humra
  • Tipy a triky

Učíme se od mistra: Jak na humra

Humr má to nejčerstvější a nejdelikátnější maso. Že máte z úpravy tohoto korýše strach, nebo přinejmenším respekt? Šéfkuchař Marek Raditsch vás jej jedna dvě zbaví.   ...
Jak předpéct těsto na křehký koláč s náplní
  • Tipy a triky

Jak předpéct těsto na křehký koláč s náplní

Předpečením křehkého těsta zabráníme tomu, že ve výsledném koláči zvlhne a nedostane se nám křehkého máslového potěšení. Předpečený korpus následně lépe udrží tekutou náplň, a koláč zůstane vespodu pěkně křupavý. Této metodě se také říká...
Barvy na talíři: Co jíst pro vyšší sebevědomí a imunitu
  • Zdraví a výživa

Barvy na talíři: Co jíst pro vyšší sebevědomí a imunitu

Proč by pokrmy měly zářit barvami co nejvíce ? Mluvíme o přírodních barvách a barvivech, které se přirozeně vyskytují v ovoci, zelenině, luštěninách, semenech, bylinách. Pojďme se podívat, jak barevné spektrum ovlivňuje nejen náš...
Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!
  • Suroviny

Seznamte se se slavnými jablečnými koláči!

Jablka nemusejí skončit vždycky jenom ve štrúdlu. Ač je tento moučník ověřená a chutná klasika, zkuste jednou jablka v některém z vyhlášených světových jablečných koláčů. Slibujeme, že nebudete litovat.  ...
Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále
  • Lidé a jídlo

Chuť Valašska: kontrabáš, kyselica, frgále

Řekne-li se Valašsko, každému se hned vybaví švestková pálenka, tradiční sladké koláče frgále nebo polévka s názvem kyselica. Víte však, co se skrývá pod názvem škračky či podplameníky? Pojďte se s námi ponořit do tajů známých i...
Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...
Jak loupat ořechy
  • Tipy a triky

Jak loupat ořechy

Během podzimu se v mnoha domácnostech objevují plechy vlašských ořechů pod topením a začnou se ozývat zvuky praskající skořápky. Přinášíme vám jednoduché tipy, jak loupat ořechy, abyste se nenadřeli a nemuseli se uchýlit k postupům Marfušky...

Obchod Apetit