0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zajímavosti

Jak na nejlepší míchaná vejce radí Pecina, Pavleje a Pavala
  • Zajímavosti

Jak na nejlepší míchaná vejce radí Pecina, Pavleje a Pavala

Krémová, hedvábná, žádné suché cucky! Připravit dokonalá míchaná vejce není jen tak. K výsledku však vede více cest. Oslovili jsme několik osobností a zeptali se na jejich metodu. Dva nezvyklé postupy jsme také...
Ukrajinský šéfkuchař bojuje proti Rusku borščem
  • Zajímavosti

Ukrajinský šéfkuchař bojuje proti Rusku borščem

Pokud se nechcete s Jevhenem Klopotenkem dostat do křížku, neříkejte mu, že boršč je jen jídlo. Polévka z řepy a masa je pro něj ztělesněním všeho, za co Ukrajina bojuje. Po roce války s Ruskem využívá ukrajinský šéfkuchař polévku jako...
Sladké chlebíčky, které zahřejí na duši
  • Zajímavosti

Sladké chlebíčky, které zahřejí na duši

Zvládne je každý začátečník, protože jsou velmi jednoduché, ale zaroveň si na nich skvěle pochutnáte. Zařaďte do svého cukrářského repretoáru sladké chlebíčky, které se vám budou hodit kdykoliv vás přepadne nečekaná chuť na sladké. Navíc do...
Pohlreich bude mít nový podnik. Tentokrát nepůjde o restauraci
  • Zajímavosti

Pohlreich bude mít nový podnik. Tentokrát nepůjde o restauraci

Zdeňek Pohlreich po právu patří k ikonám české gastronomie. Vede tři restaurace, píše a vydává kuchařky, produkuje televizní pořady a v současné době ho můžeme vidět v novém pořadu, v němž hledá nejlepší restauraci v...
Pohlednice z Lucemburku: Jana vaří místním podle Apetitu
  • Zajímavosti

Pohlednice z Lucemburku: Jana vaří místním podle Apetitu

V Lucembursku se mísí kuchyně francouzská s portugalskou, italskou i belgickou. Jana se do tohoto kulinářského ráje přestěhovala před osmnácti lety. Provdala se za místního šéfkuchaře, od něhož se začala učit místní...
Česká klasika: Bramborák pokaždé jinak
  • Zajímavosti

Česká klasika: Bramborák pokaždé jinak

Jedno z nejoblíbenějších jídel vděčí za svou popularitu především skutečnosti, že není náročné na suroviny ani na přípravu. V zásadě stačí pouze brambory, česnek, sůl a dobrá pánev. Na druhou stranu způsobů, jak bramborák obměnit, vylepšit...
Upečte si jarní kuře. Tradiční vs svěží varianta
  • Zajímavosti

Upečte si jarní kuře. Tradiční vs svěží varianta

Kuře v hlavní roli je vždy skvělý nápad. I úplně jednoduše pečené, jen osolené a pokladené máslem, se zlatavou kůrčičkou a šťavnatým masem, chutná přímo božsky a může být dokonalým rodinným obědem nebo velkolepou hostinou pro přátele....
Jak vzniklo léčivé müsli: Legendární vynález pana Birchera
  • Zajímavosti

Jak vzniklo léčivé müsli: Legendární vynález pana Birchera

Švýcarský lékař Max Bircher-Benner na počátku 20. století vcelku průlomově doporučoval konzumaci syrové zeleniny a ovoce, ale i nevařených ovesných vloček. Jeho legendární vynález pak během desetiletí prošel značnou...
Chlebová polévka: Chudé jídlo nebo opomíjená delikatesa?
  • Zajímavosti

Chlebová polévka: Chudé jídlo nebo opomíjená delikatesa?

Nakyslá polévka s vůní kmínu a česneku, to je ona – chlebová polévka. Připravuje ze starého chleba, je velmi chutná a navíc ji můžete podle svých možností obměňovat. Nevyhazujte proto staré pečivo a raději s námi oprašte recept na...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč