Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tajemná krása ostružin

Nechte se okouzlit sladkými svody šťavnatých temně fialových plodů, které právě dozrávají.

7x maso na gril

Grilování je něco mezi národním sportem a soutěžní disciplínou. Rozehříváme gril a pokukujeme k sousedům, co budou mít dnes oni. Klobásky? Špízy?

Malinový sen aneb Nejlepší malinové dezerty

Ať už jste si tenhle červený poklad přinesli ze zahrádky nebo z trhu, neváhejte a co nejdříve ho proměňte v oslnivý dezert.

Do skla!

Léto patří nakládání.

Zmrzlina podle Katky

Naše kolegyně Katka Kočičková umí nejlepší zmrzlinu na světě! Přísaháme. K dokonalosti vyladěná chuť, nepřeslazenost, hebká textura...

Večeře z grilu

V létě trávíme víc času na zahradě u grilu než vevnitř v kuchyni. Ugrilovat se dá téměř cokoli. Od předkrmu přes pořádný kus masa až po přílohu a dezert.

7x ryby a plody moře z grilu

Přestože největšími favority při grilovačkách bývají vepřová krkovička, kuře, uzeniny a hermelín, neměli bychom zapomínat ani na další možnosti.

Ovocné knedlíky

S borůvkami, jahodami, meruňkami, švetkami, tvarohové, bramborové, kynuté, odpalované, plněné či jako nočky, posypané tvarohem, perníkem, ořechy… Milu

Nejsladší den dětí

Děti milují zmrzlinu, ovoce, šlehačku a čokoládu. Dopřejte jim na Den dětí dobroty, ve kterých najdou vše, co mají rády.

Pohodový nedělní oběd s chřestem a rebarborou

Ráno jste vyrazili na trh a vrátili jste se s košíkem plným bylinek a čerstvé zeleniny, farmářským kuřátkem a křupavou bagetou.

Hostina pro koledníky

Překvapte letos koledníky něčím jiným než jen koupenými bonbony nebo obligátním panákem.

Nedělní oběd v tex-mex stylu

Hranice mezi Spojenými státy a Mexikem je z kulinárního hlediska otevřená.

Polévka je grunt!

Naše babičky dobře věděly, proč tuhle větu stále opakují... Je to totiž hluboká pravda, dobrá polévka je základ.

Slavnostní oběd na první jarní neděli

Příchod jara je jistě důvod k oslavě.

Velikonoce

Velikonoce se záplavou čokoládových vajíček a zajíčků vnímáme čím dál více jako dětský svátek.

Lehké jarní menu na neděli

Jakmile vysvitnou teplejší sluneční paprsky, objeví se nesmělá stébla trávy a kolem proletí první letošní včela, zmocní se nás optimismus a potřeba si po těž

Oběd pro ostré hochy i děvčata

Někdo to rád ostré. Pokud patříte k milovníkům pálivých jídel, světová kuchyně vám nabízí nepřeberně možností.

Nejsladší Valentýn

Láska dokáže být vášnivá i sladká. Stejně jako dezerty, které (nejen ke svatému Valentýnu) připravujeme svým nejbližším. Přestože u nás 14.

Retro dezerty

Stejně jako v módě i ve světě cukrařiny se střídají různé trendy a módní vlny.

Královna zimních záhonů

Růžičková kapusta je zimní hvězdou, protože vydrží na zahradě až do zámrazy.

Stránky