0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy a triky

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...
Nejlepší recepty s chorizem, pikantní klobáskou ze Španělska
  • Suroviny

Nejlepší recepty s chorizem, pikantní klobáskou ze Španělska

Patříte-li mezi milovníky výrazných chutí a čas od času si dopřejete prvotřídní uzeninu, zařadili jste chorizo už jistě dávno do svého jídelníčku. Jeho domovinou je Pyrenejský poloostrov, objevit ho můžete třeba v jedné z mnoha verzí...
Proč je parmaská šunka tak drahá?
  • Suroviny

Proč je parmaská šunka tak drahá?

Parmská šunka je jedním z typických pokrmů slunné Itálie. Její specifické slano-sladké chuti už podlehly leckteré mlsné jazýčky. Co stojí za její vyšší cenou a jak probíhá výrobní proces? ...
Jak si připravit domácí přepuštěné máslo
  • Suroviny

Jak si připravit domácí přepuštěné máslo

Přepuštěné máslo alias ghí je dnes označované jako superpotravina, hojně využívané v indické kuchyni, a přesto o něm věděly už naše prababičky. Čistý máselný tuk dodává pokrmům lahodnou chuť, nepřepaluje se, vydrží cestu přes Atlantik a...
Cibulové kroužky: Jak na sladkou a křupavou chuť Ameriky
  • Jak na to

Cibulové kroužky: Jak na sladkou a křupavou chuť Ameriky

Sladká chuť cibule obalená v křupavém smaženém těstíčku ponořená do lahodného dipu je něco, čemu se jen těžko odolá. Cibulové kroužky jsou skvělou chuťovkou k pivu i jako občerstvení de luxe ke sledování filmu. Recept na jejich...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...
9 receptů na sladké dobroty bez lepku
  • Jak na to

9 receptů na sladké dobroty bez lepku

Přepadla vás chuť na něco sladkého, ale nesmíte lepek? Ať už patříte mezi celiaky nebo se lepku vyhýbáte z jakéhokoliv důvodu, přesvědčte se s námi o pestrosti bezlepkového mlsání. Připravte si dokonalé dezerty, sušenky a sladké bonbonky,...
Proč je avokádo tak drahé?
  • Jak na to

Proč je avokádo tak drahé?

Jistě se všichni shodneme na tom, že avokádo je v současnosti nejvíc trendy potravinou. Oprávněně je po celém světě považováno za superpotravinu. Ale víte, proč je avokádo pořád dražší a dražší? A co všechno z něj dokážete vykouzlit....
Dýňový kompot – lahodné retro
  • Tipy a triky

Dýňový kompot – lahodné retro

Připravili jste doma už všechny možné dýňové recepty a chcete zkusit něco, na co už jste možná téměř zapomněli? Vsaďte na dýňový kompot. Někteří ho milují, jiní nenávidí a někdo o dýňovém kompotu v životě neslyšel. Vyzkoušejte ho doma a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč