Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Masopust

Masopust – čas rozpustilých maškar, venkovských tancovaček, zpěvu, zabijaček a s nimi spojeného popíjení a hodování.

Pozdrav z hor

Zahřejí po celodenní lyžovačce – jídla, která zkrátka musíte ochutnat, když jste v zimě na horách.

Snídaně do postele

Dlouhá zimní rána jsou jako dělaná pro pomalé snídání v peřinách.

Svatební hostina

V nejdůležitější den našeho života chceme mít všechno perfektní.

Zimní poháry

V dětství jsme poháry milovali! Byly vrcholem domácího cukrářského umění.

Masopustní pečení aneb od pagáčů po koblihy

Nejem masem živ je člověk. Během masopustu přijde k chuti i kousek pečiva.

Božíhodová hostina pro celou rodinu

Zatímco štědrovečerní večeře bývala tradičně sice slavnostní, ale přesto stále ještě postní záležitost, během noci se naši předci narozením Jezulátka přehoup

Vánočka 7x jinak

Vánoce bez vánočky jsou skoro nemyslitelné. A přitom, když se zeptáte, spousta lidí se vám přizná, že vlastně vánočku nemají moc rádi.

Novoroční čočka

Tradice velí dát si na Nový rok čočku, aby se vás po celý rok držely peníze. Úspěch samozřejmě zaručit nemůžeme, ale s recepty vám rádi pomůžeme! 

Opojné vánoční likéry

Čím si zpříjemnit pečení cukroví? Kapkou domácího likéru.

Velká nádhera aneb netradiční vánoční dezerty

Lahodné dezerty opředené delikátní karamelovou krajkou, posypané jiskřivými křupavými krystalky griliáše či

Štědrý večer ze země jezer

Nejlepší na Vánocích je sejít se u jednoho stolu a užít si skvělé jídlo, pití i konverzaci.

Mejdan s Apetitem

Party pohoštění by mělo splňovat tři základní podmínky: každý z hostů si v něm musí najít něco.

Silvestr s přáteli

Silvestr je vždy ideální příležitostí k pozvání party kamarádů na mejdan nebo ke společné výpravě na chatu.

Silvestr

Oslavte s námi konec roku a příchod toho nového stylově a hlavně lahodně! S námi zvládnete přípravy nezapomenutelné silvestrovké party snadno a bez stresu.

Vánoce

Zavřete oči a myslete na Vánoce... Cítíte, jak voní cukroví a punč? Představujete si, jak se plížíte ujídat bramborový salát?

Dýně ve všech podobách aneb nejlepší dýňové recepty

Jejich oranžová dužina si přímo říká o upečení, uvaření, zavaření – dýně už dávno nejsou odsouzeny do role kompotu s ananasovou příchutí.

Slaďoučké hrušky

Koření, ořechy, čokoláda či karamel – to všechno s jemnou chutí hrušek krásně ladí. Vybrali jsme pro vás nejlepší recepty s těmito hvězdami podzimu.

Do hodiny na stole

Rodina touží po teplé večeři a vy máte sotva čas doběhnout z práce a cestou domů sem tam něco nakoupit?

Putování za švestkovou vůní

Přecházejí od nachové přes sytě fialovou až k temně modré. Vypadají jako ojíněné ranní rosou a jejich zlatavá dužina je sladká jako med.

Stránky