> 120 min
4,2
Povidla bez míchání
> 60 min
4,6
Švestková povidla pečená v troubě
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 20 min
4,3
Rybíz à la brusinky
< 60 min
4,5
Jablečné pyré
< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda
> 60 min
4,2
Voňavá jablečná povidla
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
< 60 min
3,8
Zavařená jablka na štrúdl
< 60 min
4,1
Dýňová vánoční marmeláda
> 60 min
4,3
Zelí kvašené ve sklenici
< 60 min
4,1
Švestkový džem
> 60 min
4,4
Domácí kečup
< 20 min
4,3
Slaninový džem
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda
> 60 min
4,3
Nejlepší švestková povidla
> 60 min
4,6
Broskvový džem
> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla
< 45 min
4,5
Nakládané papriky
< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka
< 90 min
4,5
Angreštový džem
< 75 min
3,7
Hruškové čatní
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem