0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
7 důvodů, proč si zamilovat sádlo
  • Poradna

7 důvodů, proč si zamilovat sádlo

Škvařené vepřové sádlo patří k základním pilířům naší kuchyně. Vylepší chuť polévky, dá se na něm smažit i péct, přitom stojí pár korun. Zjistěte, proč by nemělo chybět ani ve vaší lednici. ...
Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny
  • Poradna

Jak na to: Začátečníkův průvodce kvašením zeleniny

Fermentace neboli kvašení je snadný způsob, jak z čerstvou zeleninu přeměnit na pikantní křupavou dobrotu plnou zdraví. Kvasit nemusíte jenom zelí, bakterie mléčného kvašení se postarají o jakoukoli zeleninu.  Zjistěte, co potřebujete...
Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
Vaříme úsporně: 1 kuře, 4 pokrmy
  • Poradna

Vaříme úsporně: 1 kuře, 4 pokrmy

Koupili jste celé kuře a nevíte, jak ho zpracovat, abyste nemuseli nic vyhazovat? Stačí kuře správně naporcovat a z jednoho kusu uvaříte hned několik plnohodnotných jídel pro dva hladové krky. ...
Cmunda po kaplicku: Kde se vzala a jak si ji připravit doma?
  • Poradna

Cmunda po kaplicku: Kde se vzala a jak si ji připravit doma?

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...
Je nutné syrové maso omývat, nebo ne?
  • Poradna

Je nutné syrové maso omývat, nebo ne?

Než se pustíme do vaření, obvykle jednotlivé suroviny loupeme, čistíme a omýváme. U mrkve, cibule nebo brambor je takový postup logický. Jak je to ale v případě syrového masa? Je vhodné ho mýt? ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč