Poradna

  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
  • Poradna

Burčák: Sladký bouřlivák z prvních hroznů

S burčákem se neťuká, burčák se pije! Lidová hláška zní nejen ve filmu Bobule, ale také na každém vinobraní, kde můžeme tuto živoucí pochoutku z prvních hroznů ochutnat. Věděli jste, že pitím burčáku můžete své tělo zásobit potřebným...
  • Poradna

Velký řízkový slovník aneb Jaké řízky znáte?

Řízek patří mezi oblíbené stálice české kuchyně. Žebříček popularity vedou řízek kuřecí a vepřový, ale vychutnat si ho můžete na spoustu dalších způsobů. Náš řízkový slovník vám napoví. ...
  • Poradna

Vaření v papiňáku nemusí být výbuch

Papinův hrnec fungující na bázi vaření pod vysokým tlakem se znovu stavá běžnou součástí domácností. Mnozí se však práce s tlakovým hrncem obávají. Podívejte se s námi, jak tlakový hrnec funguje a vyzkoušejte lahodné recepty, které...
  • Poradna

9 rychlovek z jednoho hrnce

Nemáte času nazbyt a potřebujete nakrmit celou rodinu? Připravte si s námi lahodné recepty z jednoho hrnce, pánve nebo pekáče a jídlo servírujte do 30 minut.  ...
  • Poradna

Broskve nebo nektarinky?

Preferujete nektarinku s hladkou lesklou slupkou nebo se raději zakousnete do chlupaté broskve? Prozradíme vám, jaký je mezi nimi rozdíl a jak lze broskve a nektarinky zpracovat v kuchyni. ...
  • Poradna

Usmažte si dokonalé cuketové květy

Oblíbená italská specialita, cuketové květy obalené v těstíčku a usmažené dokřupava, patří k nejlepším způsobům, jak si vychutnat letní úrodu. ...
  • Poradna

Přírodní zelené barvivo z východu

Přírodní zelený prášek získan barvivo mezi tzv. superpotraviny. Podívejte se s námi na různé druhy přírodního zeleného prášku původem z Asie. Máme i tipy, kam s ním v kuchyni. Všestranné využití a blahodárné účinky jsou...
  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale do mouky se vám nechce? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...

Obchod Apetit