Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Články

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...
Jak pracovat s masem: Návštěvou řezníka to jenom začíná
  • Tipy redakce

Jak pracovat s masem: Návštěvou řezníka to jenom začíná

Je tu další díl našeho seriálu Školní rok v kuchyni s UMEM, a tentokrát vás společně s řezníkem Františkem Kšánou ml. zasvětíme do tajů přípravy masa — od nákupu až po servírování. Dozvíte se, proč maso není potřeba před vařením umývat...