< 60 min
4,2
Čokoládový krém s mascarpone
> 60 min
4,3
Banánová zmrzlina
< 20 min
4,2
Karamelová jablka
< 30 min
4,1
Základní vanilková zmrzlina
< 20 min
3,8
Zmrzlina s horkými malinami
< 45 min
4,9
Smetanová třešňová zmrzlina
< 60 min
4,2
Švestkový krambl
> 60 min
3,9
Jednoduchý mangový sorbet
> 60 min
4,0
Zmrzlina z borůvek a limetek
< 10 min
4,9
Jahodový sorbet za pár minut
> 120 min
4,3
Smažená zmrzlina
> 60 min
4,5
Meruňkový sorbet
> 60 min
4,6
Jahodová dřeň
< 30 min
3,6
Malinové nanuky v bílé čokoládě
< 20 min
4,3
Affogato
> 60 min
5,0
Jogurtová zmrzlina s medem
< 30 min
3,8
Cuketové zelí
< 20 min
4,1
Mixovaná mangová zmrzlina
< 20 min
4,2
Zmrzlina bez potíží a pucků
< 60 min
4,0
Citronový sorbet
< 20 min
4,4
Domácí zmrzlina z mascarpone
> 60 min
4,4
Ovocný sorbet s mátou
< 20 min
3,9
Základní malinová zmrzlina
< 10 min
4,6
Vanilková zmrzlina s jahodovým mramorováním
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem