Nová registrace Zapomenuté heslo

1,6 (701x)
20. 12. 2018
Kuřecí paštika

Játrová paštika patřila ke stálicím našeho dětství, na školních výletech se v chlebnících pravidelně střídala s turistickým salámem a s taveným sýrem. Pokud na ni z té doby nemáte nejlepší vzpomínky, dejte šanci domácí verzi. Její příprava je jednodušší, než by se mohlo zdát, a výsledek předčí všechna očekávání. Jelikož se nezavařuje, je třeba ji uchovávat v lednici a spotřebovat co nejdřív. Stačí ovšem jedno posezení s přáteli a budete vařit druhou dávku! Během silvestrovských oslav s ní zaručeně sklidíte velký úspěch!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2409 kcal
  • Bílkoviny 125 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 191 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt