0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lidé a jídlo

Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...
8 kulinářů Apetit pikniku, ze kterých se staly opravdové hvězdy
  • Lidé a jídlo

8 kulinářů Apetit pikniku, ze kterých se staly opravdové hvězdy

Amatérští kulináři z řad čtenářů Apetitu každý rok přijíždějí na piknik s domácími dobrotami, které připravili s obrovským nadšením a láskou. Mnozí z nich pak svůj koníček přemění na svou novou profesi. A jde jim to pořád skvěle! Vybrali...
Komerční sdělení
Kamado? Jakmile tenhle zázrak vyzkoušíte, stanete se mistrem vaření!
  • Lidé a jídlo

Kamado? Jakmile tenhle zázrak vyzkoušíte, stanete se mistrem vaření!

Řeč však není o jídle, ale o speciální keramické nádobě, která tvoří na počkání ty nejlepší pokrmy. Ne náhodou proto povýšilo venkovní vaření do úplně jiné dimenze. Pečení pizzy, chleba a koláčů, grilování, pomalé vaření, uzení nebo dušení....
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Švýcarská kuchyně: Jaké pokrmy můžete ochutnat?
  • Lidé a jídlo

Švýcarská kuchyně: Jaké pokrmy můžete ochutnat?

Rozlohou malé Švýcarsko překvapuje pestrostí svých chutí, které nezapřou vliv sousedů. Pokrmy jsou většinou jednoduché a velmi syté. Horalé se v minulosti naučili chytře využívat nejdostupnější a současně velmi výživné suroviny –...
Paul Hollywood: Upečte si chleba podle nejslavnějšího pekaře
  • Lidé a jídlo

Paul Hollywood: Upečte si chleba podle nejslavnějšího pekaře

Charismatický britský šéfkuchař Paul Hollywood se proslavil jako porotce populární pekařské soutěže The Great British Bake Off. Vášeň k pekařství ho však provází již od dětství. Nahlédněte do života oblíbeného britského pekaře a připravte...
Retro jídlo týdne: budapešťská pomazánka
  • Lidé a jídlo

Retro jídlo týdne: budapešťská pomazánka

Dnes pro vás máme pozvánku do mléčného baru. Budapešťská pomazánka patřila v jeho nabídce ke stálicím od 50. let minulého století. Recept na ni je jednoduchý a stačí do něj jen pár surovin, které nejspíš máte doma. Paprikovou pomazánku si...
Víte, co jedí muslimové o ramadánu?
  • Lidé a jídlo

Víte, co jedí muslimové o ramadánu?

Začátek ramadánu připadá v roce 2022 na 1. dubna a potrvá až do konce měsíce. Jak tento důležitý měsíc muslimové prožívají? Jaká pravidla dodržují a kdy jedí? ...

Obchod Apetit