< 50 min
4,5
Základní recept na palačinky
< 75 min
4,4
Jablečný koláč
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 30 min
4,3
Pepřová omáčka
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha
< 20 min
4,7
Bešamel
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,6
Tarte tatin - obrácený jablečný koláč
< 90 min
4,4
Cibulačka
> 60 min
4,3
Cibulovo-sýrový quiche
> 60 min
3,8
Makronky se sektem
< 120 min
4,1
Makronky
> 120 min
4,4
Slaný koláč - lotrinská quiche
> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory
< 60 min
3,8
Základní vanilkový crème brûlée
> 60 min
4,0
Tartaletky
> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 30 min
4,1
Čokoládová pěna - základní recept
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem