Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to

Jak dobře připravit krkovici na gril?
  • Jak na to

Jak dobře připravit krkovici na gril?

Krkovice patří mezi oblíbené kousky vepřového. Platí to i pro grilování. Velkou výhodou tohoto kusu je tuk, kterým je prorostlý. S vepřovou krkovičkou tak snadno získáte šťavnaté a chutné maso, ať už ho připravíte jakkoli.  ...
Perfektní grilování: Ke kterému masu se hodí jaké bylinky?
  • Jak na to

Perfektní grilování: Ke kterému masu se hodí jaké bylinky?

Ve výbavě grilu by neměla chybět čerstvá porce bylinek. Ke kterému masu se hodí šalvěj a proč je rozmarýn téměř univerzální bylinka? S bylinným párováním nám poradil zkušený kuchař a zástupce šéfkuchaře restaurace U Kalendů Ondřej Landa....
Tajemství sladké chuti: Jak poznat dobrý a zralý meloun?
  • Jak na to

Tajemství sladké chuti: Jak poznat dobrý a zralý meloun?

Není většího zklamání, než když si přinesete domů meloun, rozkrojíte ho a zjistíte, že by mu pár dní na sluníčku prospělo. Od melounu čekáme, že bude vyzrálý, sladký a plný chuti a šťávy. Víte, jak to poznat? Známe pár triků, kterými...
Houbový základ jako skvělý polotovar: Jak dlouho dusit houby?
  • Jak na to

Houbový základ jako skvělý polotovar: Jak dlouho dusit houby?

Kolik času potřebují houby ke změknutí? Záleží, jaký úlovek jste domů přinesli. Jinou dobu vyžadují lišky, jinou hřiby, bedly, žampiony nebo hlíva. V každém případě podusit houby je skvělým způsobem, jak je ošetřit pro další použití.  ...