Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty z kuřete

Když si koupíte kuře, nejlepší, co můžete udělat, je rozporcovat ho na jednotlivé části. Ty se pak dají využít každá zvlášť k přípravám různých pokrmů. Stehna se hodí na pečení nebo dušení, prsa použijete na minutky nebo krátce povaříte ve vývaru z kostí a použijete do kuřecí polévky, tom kha nebo pho. Ze skeletu, krků, odřezků a letek připravíte lahodný a silný vývar. Na chuti a kvalitě kuřecího masa a vývaru se hodně podepisuje způsob chovu kuřat, jejich výživa a délka jejich života (a tedy také cena). Chutnější maso mají kuřata žijící ve volných výbězích v co nejpřirozenějších podmínkách s rozmanitou stravou.

...

  

  • Kuře pečené vcelku zvládne i ten, kdo se jinak vaření a pečení vůbec nevěnuje. Přesto je výsledek zaručen.
  • Celé kuře výborně hodí k nadívání. Jako součást nádivky skvěle poslouží bílé pečivo a spousta bylinek.
  • Nejlepší recepty z kuřete najdete v katalogu Apetit Recepty - Drůbež - Kuře
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč