< 30 min
4,4
Houbové rizoto
< 45 min
3,8
Klasická smaženice
< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
< 50 min
4,6
Zapečené žampiony
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
< 30 min
4,4
Bramboračka s houbami
< 25 min
4,3
Rizoto s hříbky
< 50 min
4,4
Kulajda s vejcem
< 10 min
4,1
Houbový tatarák
< 60 min
4,2
Rizoto s houbami a sýrem
< 60 min
4,3
Čočkový salát s hlívou
< 50 min
4,5
Portobello burger
< 30 min
3,6
Houbová paštika
< 60 min
3,5
Houbové ragú podle Kitchen story
< 10 min
4,2
Hříbky na česneku po italsku
> 60 min
4,2
Houby s octem podle Viléma V.
< 20 min
4,5
Houby ve vlastní štávě
< 30 min
4,3
Houbový krém
> 60 min
4,4
Dýňový pilaf s houbami a gorgonzolou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem