0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Nejlepší recepty s chorizem, pikantní klobáskou ze Španělska
  • Suroviny

Nejlepší recepty s chorizem, pikantní klobáskou ze Španělska

Patříte-li mezi milovníky výrazných chutí a čas od času si dopřejete prvotřídní uzeninu, zařadili jste chorizo už jistě dávno do svého jídelníčku. Jeho domovinou je Pyrenejský poloostrov, objevit ho můžete třeba v jedné z mnoha verzí...
Proč je parmaská šunka tak drahá?
  • Suroviny

Proč je parmaská šunka tak drahá?

Parmská šunka je jedním z typických pokrmů slunné Itálie. Její specifické slano-sladké chuti už podlehly leckteré mlsné jazýčky. Co stojí za její vyšší cenou a jak probíhá výrobní proces? ...
Jak si připravit domácí přepuštěné máslo
  • Suroviny

Jak si připravit domácí přepuštěné máslo

Přepuštěné máslo alias ghí je dnes označované jako superpotravina, hojně využívané v indické kuchyni, a přesto o něm věděly už naše prababičky. Čistý máselný tuk dodává pokrmům lahodnou chuť, nepřepaluje se, vydrží cestu přes Atlantik a...
Jak poznat kvalitní čokoládu?
  • Suroviny

Jak poznat kvalitní čokoládu?

Čokoláda je jednou z nejoblíbenějších pochoutek na světě. Koupíte ji na každém rohu a v supermarketu najdete různých druhů čokolád plné regály. Není však čokoláda, jako čokoláda. Pojďme si dnes představit tzv. single origin neboli...
Ty nejlepší říjnové recepty ze sezonní zeleniny
  • Suroviny

Ty nejlepší říjnové recepty ze sezonní zeleniny

Podzim je v plném proudu a stejně jako se s ročním obdobím mění náš šatník, mění se i jídelníček. S klesajícími teplotami někdy potřebujeme tělo zahřívat nejen zvenčí, ale i zevnitř. Do skříně sáhněte pro kabát a ze spižírny vytáhněte...
Jak při pečení ubrat bílý cukr a přesto si pochutnat
  • Suroviny

Jak při pečení ubrat bílý cukr a přesto si pochutnat

Cukr nás provází na každém kroku, zvlášť pokud v jídelníčku převažují průmyslově zpracované potraviny - je jedno, zda jsou sladké, či slané. Naštěstí se na obalu výrobku vždy píše, kolik cukru s nimi do sebe dostanete. Snižování cukru...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
Fíky: Barevná exotika ze Středomoří
  • Suroviny

Fíky: Barevná exotika ze Středomoří

Když končí léto, přichází čas fíků. Sladkého, šťavnatého ovoce dováženého ze Středomoří. Pojďte se s námi o této exotické pochoutce dozvědět něco víc. ...
Daiquiri: Opojné osvěžení na letní párty
  • Suroviny

Daiquiri: Opojné osvěžení na letní párty

Oblíbený drink Ernesta Hemingwaye si díky svěží citrusové chuti našel své místo v nejprestižnějších koktejlových barech po celém světě. Připravte si s námi původní kubánské daiquiri a vyzkoušejte jej také v kombinaci s ovocem jako...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč