Šťavnaté maso a slaďoučké hrušky jsou překvapivě sehrané duo, které na talíři vytvoří hotovou symfonii. Stačí přidat vařené, pečené či šťouchané brambory a dokonalá hostina může začít!
Šťavnaté maso a slaďoučké hrušky jsou překvapivě sehrané duo, které na talíři vytvoří hotovou symfonii. Stačí přidat vařené, pečené či šťouchané brambory a dokonalá hostina může začít!
Suroviny
4
ks
vepřová kotleta s kostí cca 2,5cm silné
krupicový cukr
1
PL
sůl
1
PL
vločková
olivový olej
4
a 2 lžíce navíc
pepř
čerstvě mletý, podle chuti
rozmarýn
2
nadrobno nasekaných čerstvých lístků + snítky na ozdobení
tymián
2
nadrobno nasekaných čerstvých lístků + snítky na ozdobení
máslo
30
g
a 20 g navíc na dokončení omáčky
hruška
2
ks
menší, rozpůlené a zbavené jádřince
jablečná šťáva
60
ml
čerstvá (nepříliš sladká)
med
2
PL
tekutý
bourbon
60
ml
podle chuti