< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne
< 30 min
4,2
Dokonalý domácí hamburger
< 90 min
4,3
Babiččina sekaná
50receptů
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha
< 30 min
4,3
Srbské rizoto
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
< 30 min
3,5
Karbanátky dědy Bohouše
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
> 120 min
4,6
Pomalu pečená kachna
< 60 min
4,4
Chilli con carne
< 120 min
3,8
Řecká musaka
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně
21receptů
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice
39receptů
> 60 min
4,5
Svíčková na smetaně
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý