Účet existuje již
11 let 6 měsícůJsem vegetariánka a proto jsem se začala vaření věnovat a stalo se mým koníčkem. Začala jsem se zajímat o italskou kuchyni, která je u nás na talíři asi nejčastěji. Italie je srdeční záležitost mám ji procestovanou od severu k jihu nesčetněkrát. Postupem času jsem se začala zajímat o české tradičný pokrmy na které jsem byla zvyklá od mojí babičky. Hlavně o sladké jídla, které u nás byly každý pátek servírované s luštěninovu polévkou. Úspěšně se snažim pochytit všechny jídla typu laty, beleše, buchy s michalem, ..., ale řeknu Vám někdy je to dřina babička dělá všechno od oka a používá velice ráda u zhotovení těst heslo: to ti dá, to ti ukáže. Další kuchyní, kterou jsem se nechala pohltit byla řecká. Stejně tak u řecké kuchyně mě zajímá tradiční kuchyně tzn. pitu z koupného listového těsta nepovažuji za pitu!!! Zkušenosti získávám v řecké vesnici Dorothea u mé známé, která je výborná kuchařka a učitelka... Propadla jsem taky pečení domácího chleba z kvásku a pečivu vůbec. Zajímají mě převážně bezmasé jídla.